#

How it stARTs voor de kunstenaar

Het doel van How it stARTs is om de kunstliefhebber en kunstenaar dichter bij elkaar te brengen. Niet alleen doen we dat omdat een aankoop van een kunstwerk dan een echt ervaring wordt, maar ook omdat naar onze mening een groot deel van de waardering voor – en de ontwikkeling van de kunstenaar in het contact met de kunstliefhebber ligt. 

Jouw rol als kunstenaar is groter dan bij andere galeries. Kunstliefhebbers kunnen bijvoorbeeld vragen bij jou neerleggen en een afspraak met je inplannen. Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug. Niet alleen is het doel dat je door het contact met de kunstliefhebber je verder kan ontwikkelen, ook wordt een ander percentage gehanteerd bij verkoop.

How it stARTs is bemiddelaar voor beginnende fotografietalenten met en zonder opleiding. Ben jij fotograaf en wil jij jouw werk op een andere manier tentoon stellen. Zie jij een meerwaarde in een grotere rol en ben jij actief op social media? Stuur dan een mail met een korte biografie en voorbeelden van jouw werk naar willemien@howitstarts.nl. Aan de hand van je portfolio zal worden gekeken of jouw werk een aanvulling is op het gevarieerde aanbod van How it stARTs.