#

How it stARTs voor de kunstenaar

Het doel van How it stARTs is om de kunstliefhebber en kunstenaar dichter bij elkaar te brengen. Wie kan er beter over zijn of haar foto vertellen dan de kunstenaar zelf? Daarnaast rust een groot deel van de waardering voor en de ontwikkeling van de kunstenaar in het contact met de kunstliefhebber. Daarom treed How it stARTs met veel plezier als matchmaker op.

Jouw rol als kunstenaar is groter dan bij andere galeries. Kunstliefhebbers kunnen vragen bij jou neerleggen en een afspraak met je inplannen. Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug. Niet alleen is het doel dat je door het contact met de kunstliefhebber je verder kan ontwikkelen, ook wordt een ander percentage gehanteerd bij verkoop.

How it stARTs is bemiddelaar voor beginnende fotografietalenten met en zonder opleiding. Ben jij fotograaf en wil jij graag jouw werk laten zien aan How it stARTs? Stuur dan een mail met een korte biografie en voorbeelden van jouw werk naar willemien@howitstarts.nl. Aan de hand van je portfolio zal worden gekeken of jouw werk een aanvulling is op het gevarieerde aanbod van How it stARTs.