#

Frequently Asked Questions

Hoe werkt How it stARTs?

How it stARTs is een concept dat zich richt op jouw behoefte. De werken van de fotografen worden op de website in de volle glorie tentoongesteld zodat jij je kan laten leiden door wat je ziet.

Er zijn meerdere mogelijkheden:
– Ga jij zelf speuren op de website? Je kan per kunstenaar de werken zien, teksten lezen en filmische portretten bekijken.
– Wil je advies? How it stARTs denkt graag met je mee. Neem contact op via het contactformulier en vraag een consult bij jou thuis aan.
– Heb je een vraag aan een van de kunstenaars? Via een Q&A kan jij je tot de kunstenaars richten.
– En wil je van jouw aankoop een echte ervaring maken? Plan dan een ontmoeting met de kunstenaar in.

How it stARTs speelt zich niet alleen online af. Er zijn verschillende locaties waar de foto’s van de kunstenaars te bezichtigen zijn. Je kan het werk dus altijd in het echt zien voordat je tot een aankoop overgaat.

Kan ik een speciale maat aanvragen?

De foto’s worden in een kleine oplage aangeboden en omdat iedereen andere wensen heeft worden de foto’s in verschillende maten aangeboden. Zit jouw ideale maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. In sommige gevallen kan in overleg met de kunstenaar binnen de oplage een specifieke maat worden gedrukt.

Hoe wordt het werk geleverd?

Zodra jouw bestelling bij How it stARTs binnenkomt wordt de opdracht in productie genomen. Binnen ongeveer twee weken heb jij jouw foto op maat aan de muur hangen.

Nadat de foto is gedrukt wordt het werk goed voor je ingepakt en opgestuurd door de kunstenaar. Gedurende het productie- en verzendproces wordt je op de hoogte gehouden.

Je kan er ook voor kiezen om het werk zelf op te halen bij de drukker van de kunstenaar. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je bericht bij welke drukker jij jouw werk kan ophalen. Alle drukkers bevinden zich in Amsterdam.

Kan ik een werk retourneren?

Omdat een werk na je bestelling speciaal voor jou op maat wordt gemaakt, kan het werk niet worden geretourneerd.

We doen er natuurlijk alles aan om jouw werk in goede staat bij jou af te leveren, zodat jij bij het openen van het pakket meteen jouw werk kan ophangen en er alleen nog maar van hoeft te genieten. Mocht de foto nou bijvoorbeeld toch beschadigd zijn tijdens het verzenden, laat het ons dan meteen weten door naar het contactformulier te gaan en daar de volgende gegevens in te vullen:

– Jouw gegevens
– Het bestelnummer
– De titel van het kunstwerk
– De reden voor het willen retourneren van het kunstwerk

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om ervoor te zorgen dat jij de foto alsnog binnen korte tijd onbeschadigd bij jou aan de muur hebt hangen.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact op met How it stARTs via het contactformulier.